magunkról

Édesanyák, legjobb barátnők, lelki társak és a fotózás szerelmesei. Ezek vagyunk mi. :)

Ikerférjeinknek köszönhetjük, hogy a sors összehozott minket egymással. Hamar ki is derült, hogy sok minden más mellett a fotózás is egy közös pont kettőnk életében.

Mindig is érdekelt bennünket a fénykép készítés művészete, ezért együtt belevágtunk és elkezdtünk tanulni. Több tanfolyam és workshop elvégzése után döntöttünk úgy, hogy kiegészítve egymást megnyitjuk a Pöttöm Portré kapuit.

Viki az újszülött babák legártatlanabb pillanatait és a nagyobbacska gyerkőcök huncut mosolyát kapja lencsevégre, míg Ivett a kismamákat örökíti meg életük egyik legcsodálatosabb időszakában.

Mivel mindketten Édesanyák vagyunk pontosan tudjuk, hogy milyen gyorsan elillannak a pillanatok, milyen gyorsan válik az újszülöttből totyogó baba, majd örökmozgó, önálló akarattal bíró kisember.

Gyertek el hozzánk, hogy a legfontosabb mérföldkövekről életre szóló emlékeitek legyenek, amiket hosszú évek múlva is örömmel fogtok nézegetni.

Várunk minden kedves fotózkodni vágyót egy (vagy több) igazán oldott hangulatú fotózásra.

Ivett és Viki

Nagyon nagyon szuper volt a fotózás! A kisfiam nagyon élvezte! :) A lányok értik a dolgukat, nagyon készségesek és mosolygósak, látszik, hogy szeretik a hivatásukat!

Kovács Angie

Fantasztikus csapat, nagyon jó hangulat a fotózás során, és hihetetlenül gyönyörű képek! Azt hiszem, ez mindent elmond róluk! Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm nektek!

Tóth Andrea

Imádjuk a kis hercegünkről az összes képet egytől-egyig! Nagyon jó volt belesni a kulisszák mögé, nagyon jó volt látni, milyen jó kedvvel, lelkesen, és profin dolgoztok, a végeredményről nem is beszélve! Lenyűgöző képek! Köszönjük!

Totti